Kotiin annettavat palvelut ovat muuttuneet yhä vaativammiksi. Päivitä osaamisesi ja tee työtä ilolla ja ammattitaidolla tehokkaasti laadun kärsimättä. Ole ylpeästi kotihoidon erityisosaaja!
 
Koulutuksessa vahvistetaan kotihoitotyön asiantuntijuutta. Keskiössä on kokonaisvaltaisen hoidon toteutuminen sekä terveysongelmien ennaltaehkäisy ja varhainen puuttuminen. Lisäksi syvennytään yleisimpien terveysongelmien tunnistamiseen ja oikea-aikaiseen hoitoon. Tavoitteena on oppia tunnistamaan muutokset asiakkaan voinnissa ja se, miten niihin reagoidaan omassa toiminnassaan sekä moniammatillisessa yhteistyössä. Sisältö pohjautuu NES (Nursie Expert Service) -hoidon koulutusmalliin.

Luen lisää ja ilmoittaudu tästä.
Koulutuksen hinta: 75 € + alv 24 % / hlö

Ovatko ottamiesi verikokeiden tulokset luotettavia? Suurin osa laboratoriovirheistä sattuu preanalyyttisessä vaiheessa eli ennen kuin näyte on analysoitavana. Miten tältä vältytään? Miten saat otetuksi laadukkaan näytteen? Miten pystyt vaikuttamaan verikokeiden tulosten luotettavuuteen omalla toiminnallasi?

Tällä opintojaksolla perehdyt verinäytteenoton luotettavuuteen vaikuttaviin tekijöihin ja opit hyödyntämään taitoja työssäsi. Opinnot ovat osa Savonian avoimen amk:n tarjontaa, ja siten maksuttomia kun aloitat opinnot vuoden 2020 aikana.

Opintojakson koko kuvauksen löydät Savonian www-sivuilta

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu kurssille ja aloita opinnot saman tien!

Osaatko pistää turvallisesti lihakseen? Huolehditko kaikkien osapuolten turvallisuudesta? Mistä kaikesta turvallisuus muodostuu? Katso alta video.Koulutuksessa opit turvallisen lihasinjektion periaatteet ja saat lisävalmiuksia lihasinjektion antamiseen. Injektionantoa harjoitellaan muun muassa opetusvideoiden avulla ja mielikuvaharjoittelulla. Koulutus on osa Savonian täydennyskoulutuksen tarjontaa, ja sen hinta on 30 € + alv 24 % / hlö.

Koulutuksen koko kuvauksen löydät täältä.